Последните години са изпълнени с огромни промени за Елиът Пейдж. През

...
Последните години са изпълнени с огромни промени за Елиът Пейдж. През
Коментари Харесай

Тайният живот на Елиът Пейдж - дискретен, но изпълнен с приключения секс

Последните години са изпълнени с големи промени за Елиът Пейдж. През 2020 година някогашната актриса разгласи, че към този момент е трансджендър мъж и даже се подложи на интервенция за унищожаване на бюста.
 Мей Мартин, Елиът Пейдж и дружно ли са двамата
Това ли е новото гадже на Елиът Пейдж

Слухове, фотоси и теории

И евентуално това не е толкоз елементарно начинание, колкото наподобява видимо в профил. Или най-малко по този начин твърди самият Пейдж в автобиографичната си книга Pageboy, която се появи на книжния пазар на 6 юни.

В нея 36-годишният Елитът споделя за измененията, които е претърпял в последните години, както и разкрива редица персонални моменти от живота си.

Така той се стопира на интервала, в който се е " влюбил обезверено " по време на фотоси, в актриса, която назовава просто " Райън ". И почнал връзка, за която даже и най-близките му другари не са знаели, написа Page Six.

Пейдж написа, че добре си спомня момента, в който за първи път са се срещнали в кафене в Лос Анджелис, когато той е бил единствено на 26. " Тя беше лъчезарна - роклята, усмивката ѝ, метода, по който отместваше косата от лицето си. Обсъждахме книги, нашето групово схващане и дълбоката просветеност на природата. "

В последна сметка двойката е имала извънредно " скришен разказ ", който е бил прочут единствено на шепа хора. " Дори родителите ѝ не знаеха ", отбелязва. " Аз бях приятелят, който пристигна за Коледа... Никога не сме се докосвали на открито, даже едвам отидохме на една вечеря. "

Но макар тайната към връзката им, артистът споделя, че са съумели да преживеят " редица занимания " и " предпазлив, само че изпълнен с завършения секс - на скали, до крайбрежна автомагистрала, и даже на аероплан ".

И макар прекараното дружно време, Елиът признава, че това не е била устойчива връзка. Заради срама и предразсъдъците. И в последна сметка, се стига до завършек на връзката.
 Елиът Пейдж и признанието по какъв начин се усеща като трансджендър мъж след интервенцията
Съжалява ли за смяната си Елиът Пейдж

Как се усеща в този момент като трансджендър мъж

Интересно е, че в книгата си Pageboy номинираният за Оскар артист описва и други свои връзки, в това число тази с актрисите Кейт Мара и Оливия Търлби на снимачната площадка на кино лентата " Джуно " от 2007 година И по всичко наподобява, че въпреки осъзнавал своята половост от дълго време, Елиът Пейдж съумява да приказва намерено за нея едва през днешния ден.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР